Se filmen her

Webinar om byggefællesskaber

Drømmer du om at skabe et boligfællesskab i dit lokalområde?

Kom til gratis webinar om byggefællesskaber

Drømmer du om at skabe et boligfællesskab i dit lokalområde?

Et byggefællesskab består af en gruppe mennesker, der ønsker at bygge sammen gennem en forening, typisk en ejer- eller andelsforening.

De kommende beboere er med i hele processen og er på denne måde med til selv at sætte deres eget præg på deres fælles kommende bolig.

Et byggefællesskab er en fanatisk mulighed for at lære sine naboer at kende fra dag ét. Hvor omfattende fællesskabet skal være, efter boligerne er opført, det bestemmer byggefællesskabet selv.

I fonden For Billige Boliger arbejder vi for at udvikle byggefællesskaber og byggerier hvor beboerne bliver inddraget i byggeprocessen allerede fra start. Vi har lavet det første byggefællesskab i en etageboligkontekst her i landet – Fællesbyg Køge Kyst.

Vi inviterer til webinar, hvor du kan få information om hvordan du kan være med, til at skabe det næste byggefællesskab i dit lokalområde.

Webinar

Dato: juni 2023

Indhold

På webinaret kommer vi bl.a. ind omkring:

  • Hvad er et byggefællesskab
  • Hvad er forskellen på et byggefællesskab og et bofællesskab
  • Erfaringer fra vores seneste byggefællesskaber
  • Hvorfor det er billigere at bygge i fællesskab
  • Hvad der kræves for at kunne etablere et byggefællesskab
  • Hvilke kommende projekter vi har på tegnebrættet

Tilmeld dig webinaret

Det er ganske gratis at tilmelde sig webinaret. Det optagede webinaret vil blive udsendt på mail efterfølgende til alle deltagere, så hvis du ikke har mulighed for at være med på dagen, kan du stadig godt tilmelde dig.