Senior-byggefællesskab i Køge Nord

Invitation til informationsmøde

Tirsdag d. 13. februar kl. 19.00 – 21.00

Invitation til informationsmøde

Tirsdag d. 13. februar kl. 19.00 – 21.00

Fonden for Billige Boliger inviterer til næste informationsmøde om vores kommende byggefællesskab i Køge Nord:

Tirsdag d. 13. februar kl. 19.00 – 21.00
Pakhuset Braunstein
Carlsensvej 5
4600 Køge

Mødet er både for dig, der deltog i vores første informationsmøde og dig, der ikke fik mulighed for at deltage.

På mødet giver vi en introduktion til projektet, fortæller mere om status og bliver konkrete på, hvordan vi kommer videre i processen.

Vi byder på en kop kaffe eller the samt kage og derfor er tilmelding også nødvendigt.

Tilmeld dig informationsmødet

Tilmeld dig vores informationsmøde her:

Fakta

Fonden for Billige Boliger har indgået aftale med Køge Kommune om et samarbejde, med det formål at skabe endnu et byggefællesskab, denne gang med fokus på seniorer.

Grunden er på ca. 17.000 m2 og planen er at skabe et andelsboligfællesskab med ca. 40 1-plans rækkehuse samt 10 lejligheder, fællesarealer og meget mere.

Fællesbyg Køge Nord – det moderne landsbyfællesskab for modne mennesker og seniorer.

Byggeriet er tænkt med udgangspunkt i en opbrudt version af to trelængede gårde der er placeret asymmetrisk i det grønne landskab, med den grønne støjvold i ryggen og vendt ud mod den cirkulære natureng.

Det er et frodigt sted, hvor der er små terrasser tilhørende de enkelte boliger og hvor de indre gårdrum og omkringlæggende uderum er grønne arealer, som støder op til boligerne og er fælles – måske med espalier hvor man kan side under, måske med orangeriet som samlingspunkt?

Der er et fælleshus og orangeri knyttet til fællesskabet – der foregår fællesaktiviteter i og omkring fællesskabet, hvor der også er plads til børnebørn og leg.

Natur er et nøgleord. Vi ønsker at have fokus på naturglæden – både i omgivelserne og det nære. Måske bliver der fløjet med drage? Måske bliver der kigget på frøer sammen med bedstefar? Måske spilles der et spil skak i skyggen af et træ. Måske sidder der en håndfuld naboer og nyder et glas vin rundt om et havebord?