Byggegrunde

En af måderne vi kan skabe betalbare Boliger er ved at erhverve byggegrunde i mere sekundære områder på Sjælland, hvor markedsprisen er lavere end i eksempelvis Københavnsområdet.

I Fonden for Billige Boliger forsøger vi dog også at komme i betragtning til grunde i de større byer, hvor behovet for at skabe boliger til folk med almindelige indkomster stiger i takt med, at det bliver dyrere at bo.

Vi arbejder med forskellige tiltag for at opnå dette, læs mere om vores arbejde med andelsboliger og byggefællesskaber, som kan være veje til at opnå betalbare boliger, også i de større byer.

Vejen til betalbare boliger på byggegrunde i byerne kan også gå via partnerskaber, hvor fonden erhverver en mindre del af et samlet byggefelt, hvor der kan være et fælles ønske om at skabe mangfoldighed i byggeriet.

I fonden For Billige Boliger er vi altid på udkig efter nye byggegrunde og hører altid gerne om muligheder for at indgå i partnerskaber, hvor fonden kan være en aktiv medspiller i at tilvejebringe betalbare boliger.

Kontakt Fonden her